Ma Kelly's Muziekcafé

Activiteitenagenda


Ma Kelly's Rock 'n Roll Sunday with Them Lewis Boys!

Datum:10-12-2023
15:30

THE GRAND PIANO KINGS OF ROCK 'N ROLL
Zet je schrap voor een optreden vol rock 'n roll, blues, roots en boogie. Them Lewis Boys is de laatste jaren succesvol geweest op festivals in Engeland, Noorwegen, Zwitserland, België, Duitsland en Nederland. De band brengt een eigentijds eerbetoon aan de opzwepende piano rock 'n roll uit de jaren ’ 50 '60 en ‘70 van o.a. Jerry Lee Lewis, Ray Charles, Little Richard en Fats Domino. Maar ook kun je hier en daar nummers horen van pianisten als bijvoorbeeld Allen Toussaint, Dr John, Pinetop Perkins, Professor Longhair en Rob Hoeke.

Frontman en pianist / zanger Jeroen Sweers speelde samen met boogie-woogie grootheden als Jaap Dekker en Rob Hoeke in theatershow The Grand Piano Boogie Train en maakte daarna furore met de Jeroen Sweers Boogie Woogie Band. Met een genadeloze lading pumping piano power dendert hij met Them Lewis Boys over het podium en wordt de 'tent' volledig op de kop gezet.

Naast Jeroen Sweers beukend op de vleugel in combinatie met zijn straight in the face rock'n'roll zang kun je verder genieten van het snijdende gitaarwerk van Willem de Roode (Hayfever), het vuige spel op de basgitaar van René Postma (North Star, Erwin Nyhoff) en de knallende drums van Daan Slagter (Wiebe)

aanvang 15:30
entrée €10,-Terug naar overzicht